3 tips til at vælge en betalingsgateway: indsamle penge Online

Som forbruger, når du tjekker ud af din lokale dagligvarebutik, du kan knalde dit kreditkort via en POS enhed og din gas, kaffe, og donut er betalt. Men hvad nu hvis du er detailhandler, og din virksomhed er online? Det er ikke ligesom du har en kort-aflæse enhed på hver kunde PC! Der skal være en måde at behandle disse oplysninger. Det væsentlige, det er det job, en betalingsgateway gør for onlineforhandlere. Roy banker, formand for, en leder i betaling gateway industrien, beskriver sin virksomheds funktion som “den digitale version af en hardware punkt salgssted terminal.”

Hvad er en betalingsgateway?

Betaling gateways tillader online handlende som eStore ejere eller auktion sælgere til at acceptere kreditkortbetalinger over internettet. De tillade kortindehaverens kreditkort – dvs de kontrollere for at sikre, at kunden har nok penge på deres kreditkort til at dække afgifterne. De derefter placere et hold på dette beløb, så køberen ikke kan vende rundt og bruge de samme penge andre steder før det får overført til forhandlerens købmand konto. Banker beskriver dette som “teknologi… nødvendigt at fuldbyrde en betalingstransaktion.”

En betalingsgateway er ikke en Merchant konto.

Mange mennesker forvirre merchant regnskaber med betaling gateways, men de er ikke det samme. Købmand Kontotjenester handler for det meste som et bindeled mellem din forretning bankkonto og betalingsgateway. Når en kunde køber et produkt fra din online-forretning deres kort er behandlet via betalings-gateway. Pengene er derefter flyttet over til købmand konto service. Tjenesten købmand konto så flytter de nyligt erobrede midler til din forretning bankkonto.

3 tips til at vælge en betalingsgateway:

1. er det PCI-kompatibel? Det betyder, at selskabets sikkerhed er blevet revideret af en tredjepart og fundet for at være op til industristandarder. Da betaling gateways gemme alle dine kunders kreditkortoplysninger (skåner du stress), betyder det også, du kan sove bedre om natten, at kende dine kunders værdifulde oplysninger er sikre og sunde.

2. god kundeservice. ‘ Nuf sagde.

3.Lastly, det er vigtigt, at betalingsgateway du vælger integreres til de tredjepartsløsninger, du planlægger at bruge. Det betyder, at ting som butik front platforme og indkøbsvogne — du vil have dem til at være kompatible med din gateway.

Betaling gateways kun vil tillade ikke dig at indsamle pengene fra dit salg, mange tilbyder også en bred vifte af sikkerhedsfunktioner, som vil hjælpe dig med at undgå at blive offer for svigagtige ordrer! I sidste ende, de vil gøre din e-handels-virksomhed en mindre stressende og mere behagelig oplevelse – for både dig og dine kunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.