Artiklen mapper – ti store grunde til at indsende artikler til dem af Keith P. Stieneke

Artikel marketing er stadig en fantastisk måde at få anerkendelse på internettet. Faktisk mit eget navn findes flere gange i Google og en stor del af dette skyldtes indsende artikler til artiklen mapper. Jeg har endnu til at optimere denne metode til markedsføring, men vil gøre mere så i år.

Her er ti gode grunde du bør skrive og indsende artikler til artiklen mapper:

1. pr – folk vil vide at skrive og kan selv søge ud din ekspertise på emnet, du skriver om. Dette er naturligvis bundet til troværdighed.

2. troværdighed – du vil blive betragtet som en ekspert på dit område, hvis dine artikler er hovedsageligt omkring et bestemt felt, giver mening og indeholder aktuelle og relevante oplysninger. Som en artikel writer kan du få særbehandling af disse nye artikel directory ejere og få dem til at oprette en kategori bare for din ekspertise.

3. branding – du vil mærke dig selv og din hjemmeside, så at folk søger efter oplysninger om et bestemt emne kan nemt finde den på en publiceret artikel bibliotek. Hvis du har flere artikler kan du hurtigt blive en top forfatter på de nye artikel websteder.

4. Ezine eksponering – Ezine publishers kan være på udkig efter en artikel i en bestemt niche og gå til disse artiklen mapper for at finde en artikel i denne niche. Hvis du har givet tilladelse til i artiklen vil blive offentliggjort kan så det offentliggøres før du selv klar over det bliver offentliggjort.

5. Blog eksponering – en af de største crazes disse dage er blogging. Mange mennesker bruger blogs til at udtrykke interesse for en bestemt niche. En af min egen niche interesser er alternative sundheds- og jeg har fire blogs hver beskæftiger sig med et anderledes “sub niche” på dette område. Bloggere kan enten udskrive din artikel i fuld i deres blog eller link til artikel i artiklen-bibliotek.

6. RSS – mange artiklen mapper i dag tilbyde RSS-feeds for hver af deres kategorier. En person med et websted muligvis niche-indhold til det særlige område, deres hjemmeside handler om og køre, foder på deres hjemmeside. Ny artikel database ejere vil være fremme stærkt for at få deres websteder vokser så de vil at drage fordel af denne teknologi.

7. mainstream Publishing – redaktører af mainstream trykte publikationer såsom magasiner og formiddagsblade inden for et bestemt område af interesse kan blive imponeret af din artikel og tilbyder dig betaling for at skrive artikler lige til deres offentliggørelse.

8. arkivering – din artikel er altid i den bibliotek og tilgængelig af kategori eller forfatter søgning. Dette gør det nemt for udgivere og andre at finde artikler, som du har skrevet.

9. hjemmesiden eksponering – når nogen vælger at læse din artikel eller for at udskrive det på deres hjemmeside din URL-adresse er offentliggjort for alle, der læser artiklen for at se, og selvfølgelig, den vigtigste grund, som marketing strategi.

10. search Engine Marketing strategi – dette er den altomfattende grund til hvorfor du bør indsende artikler, du skriver til artiklen mapper. Hvis du ikke gør det, eller for en eller anden grund ikke kan skrive og indsende artikler er du et glip af en stor metode med at opbygge din forretning. Indsendelse til artiklen mapper kan få dig og din hjemmeside er nævnt i søgemaskinerne. Google og andre søgemaskiner søger altid frisk, nyt indhold. Hvis du er et affilieret med en bestemt virksomhed er det en fantastisk måde at opbygge din forretning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.