Ekstra! Ekstra! Viden er den ultimative magt Online…

Alle stiller det ultimative spørgsmål, hvordan får jeg at have en vellykket hjemmeside i denne konkurrenceprægede alder? Svaret er simpelt…

Lær hvordan du gør det ordentligt, skal vi tage et kig på andre, der allerede gør det, og vinde den aldrig slutter spil for forfremmelse.

Aldrig slutter er lidt af en underdrivelse, hvis du overveje enorme mulighed du har fremlagt for dem ved at fremme din forretning på nettet. Millioner og atter millioner af mennesker logge på hver dag, men hvad du ikke mener er, at millioner mere har endnu til at logge for meget 1st gang. Hvis du har nogen sinde sat spørgsmålstegn ved kendsgerning om om der er en mulighed for dig selv online, denne lille men kraftfulde stk. bør afslutte denne tvivl.

For at gøre det store online, nødt du til at tænke stort. Internettet er ikke anderledes end det virkelige liv… hvad du lægger frem, så skal du modtage. Der er ikke nogen større erklæring end.

Så hvad det egentlig tager for at gøre det store?

Oprette noget større end dig selv! Hovedsagen er. At skabe noget større kunne opnås i et par forskellige måder. Jeg ved der er nogle af jer, der overvejer, at jeg ikke har penge til at skabe en massiv hjemmeside! Hvem har nogensinde sagt du er “noget stort” har ejet af dig?

For eksempel forfattere aka forfattere / aka bloggere / aka klummeskrivere tager internettet med storm og en god grund… Denne type af fremme virkelig virker.

Med den enorme mængde af hjemmesider derude, der accepterer artikler, er du næsten garanteret at oprette din egen ressourcestærke hjemmeside. Du behøver ikke at være den bedste webdesigner i verden at finde ud af hvordan du kan købe et domænenavn, skal du oprette en blog eller to, (der er programmeret af en anden) og link til din artikel på den måde. Du kan endda tale om dine produkter og tjenester inden for din blog, du har al mulig ret.

Gå til at oprette en blog.

Det er den nemmeste måde. Lad os også tage et kig på hvorfor du bør have en hjemmeside og fremme det gennem din viden, kan vi kun gøre dette ved at tage et kig på andre folks succes. I denne næste små afsnit vil jeg tilfældigt udvælge et par forfattere, der konsekvent skrive artikler og måle ud af deres “synlige” niveau af succes.

-=-

Halstatt Pires (): vi konsekvent Se denne forfatter skrive artikler og sende dem til os. Halstatt er en god forfatter, der taler om en bred vifte af emner, herunder webdesign & SEO.

Hvis vi tager et kig på Google/Yahoo/MSN til at se, hvor mange gange vi kan finde “Halsatt Pires”, ville tallene se sådan her…

Der er over 45,300 web sider vises i Google med navnet “Halsatt Pires”.

Der er over 18,500 sider notering i Yahoo

Der er over 7.500 sider i MSN

Ville du gerne har over 71,300 sider online med dit navn på dem? Jeg ville helt sikkert. Selv hvis din artikler få læst en 10% af tiden hver dag eller hver måned for sags skyld, ville det betyde i gennemsnit over 6.200 mennesker kunne eventuelt læse dine artikler hver eneste dag.

MarketingTitan.com har en alexa.com ranking af: 171,746 bedste rangeret hjemmeside ud af millioner af andre hjemmesider.

-=-

Lad os nu tage et kig på en anden forfatter… (alle tilfældige)

-=-

Joy H Gendusa () skriver meget om postkort kampagner, direct mail-kampagner og er ganske god til det så godt.

Hvis vi tager et kig på Google/Yahoo/MSN til at se, hvor mange gange vi kan finde “Joy Hansen Gendusa”, ville tallene se sådan her…

Der er over 13,800 web sider vises i Google med navnet “Joy Gendusa”.

Der er over 24.000 sider notering i Yahoo

Der er mere end 4.800 sider i MSN

I kun 3 søgemaskiner, er “Joy Gendusa” fundet 42,600 gange!

PostcardMania.com har en alexa.com ranking af: 76,065 bedste rangeret hjemmeside ud af millioner af andre hjemmesider.

-=-

Igen, det rejser spørgsmålene, ville du gerne det, hvis det var din navn nederst i disse artikler med din hjemmeside lige ved siden af det?

Du ikke nødt til at være en professionel skribent at begynde at skrive. I virkeligheden, når jeg begyndte at skrive, min grammatik var så slemt, ville faktisk kalder mig for at guide mig gennem mine artikler og påpege fejlene i dem. Pointen er, at mennesker stadig kaldte. Nu takket være min redaktører, mine skrivefærdigheder forbedre meget.

Vær ikke genert. Bare starte et sted og ikke stoppe. Før du ved af det, du vil skrive 2-5 artikler om ugen og vil ikke være i stand til at stoppe. Det er når den sande effekt af din reklame vil begynde at sparke.

Lige for mennesker, der ønsker at vide…

Lad os tage et kig på min succes som forfatter. Hvis du søger på mit navn inden for citater som så “Martin Lemieux”, er her de resultater, du vil finde. (I anførselstegn til at indsnævre til en eksakt match)

Der er over 65,600 web sider vises i Google med navn “Martin Lemieux”.

Der er over 32,300 sider notering i Yahoo

Der er over 17,600 sider i MSN

Der er over 115,500 “registrerede sider” online, har mit navn på dem. Bare husk, jeg ikke har indsendt en artikel i over 2 måneder på grund af sygdom. Kun en brøkdel af dem ikke er mig, er de en anden. Igen, jeg spørger… Ville det ikke være rart, hvis det var dit navn og din hjemmeside var lige ved siden af dem titusindvis af sider?

Bare for nysgerrighed, hvis du laver en søgning efter Martin Lemieux uden anførselstegn i Google, vil du få omkring 1,040,000 sider fundet. Da jeg startede, var disse søgeresultater ikke engang tæt på der, måske endda 10% af 1,040,000 på grund af “Claude Lemieux” & “Mario Lemieux” to berømte hockeyspillere.

Noget som dette sker natten over? Absolut ikke. I de sidste 4 år, jeg har været i stand til at skrive omkring 70-80 artikler i alt! Det er det. Der er forfattere derude, der har personligt skrevet over 1000 artikler i løbet af få år.

Hvad kan du gøre for at øge din popularitet? Acceptere artikler fra andre forfattere selvfølgelig! Hvorfor ikke dele din succes med andre. Dermed vil kun øge din troværdighed online og øge dine besøgende en hel del. Ikke blot vil forfatterne taler om dig, din hjemmeside vil vokse hver gang du angiver en anden forfattere artikel.

Hvorfor tror du at mange af hele artikel directories verden få mest trafik i gennemsnit ud over gorillaerne som Google, Yahoo, Ebay mv? De har alle en ting til fælles, de er ved at skabe et fællesskab af mennesker skriver deres hjerter og udsætter deres forretning yderligere online.

I konklusion:

Hvis du har nogensinde tvivlet på, hvorfor folk skriver artikler, så tro om igen. Internettet favoriserer den dristige, dem, der ikke er bange for at sige deres mening og sætte deres tanker i digitalt format bliver belønnet. Flere og flere forfattere, der har skrevet bøger, faktiske nu skriver til internettet for at få mere salg for deres bøger. Det er et faktum at unikt indhold er konge og så er dine tanker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.