Insider Secrets af en eBay millionær af Brandon Dupsky – gennemgået

De Insideres Secrets af en eBay Millionaire”er en grundig undersøgelse af teknikkerne til at gøre en generøs bor på eBay. Derek Gehl og Brandon Dupsky har gået til at producere en detaljeret eBay succes system til at navigere eBay, finde de rigtige produkter og Nyd rentable online auktioner.

Den eneste del, der var svært for mig er længden af tid, det tog for at studere og fordøje materialet inkluderet. Der er så mange oplysninger du vil sandsynligvis nødt til at gense bøgerne, indtil de bliver anden karakter. Derek og Brandons påstand om, at du vil være oppe og kører på eBay i de næste 24 timer er lidt ambitiøst. Tage din tid og virkelig lade oplysninger vasken i.

Lad mig give lidt baggrund om Derek og Brandon. Du har måske hørt af Derek Gehl CEO for The Internet Marketing Center, en virksomhed med over 40 millioner dollars i salg via internettet. Brandon Dupsky på den anden side en tendens til at flyve under radaren. Han er en almindelig fyr fra Nebraska, der begyndte at sælge et par odds og ender fra hans garage. Brandon vendte derefter internet forretning i et med salg sidste år 8 millioner dollars. Disse to fyre ved, hvad de taler om. Derek overbevist Brandon at spilde sine hemmeligheder om, hvordan at blive iværksætter eBay og jeg fandt dette en meget oplysende og lærerig oplevelse.

Dette arbejde er fyldt med tips og tricks, som enhver interesseret i eBay-auktioner som en hobby eller et hjem virksomhed skal have. Det vil vise dig hvordan du starter fra ingenting og udvide til en rentabel eBay forretning. Mange mennesker bruger år på at lære hvad der virker og hvad der ikke virker på eBay. Derek og Brandon har drastisk reduceret tidslinjen til at blive en eBay succes.

Kursusmateriale er enorme. Deres hjerte er en 237 siders manual og fire lyd-cd’er, alle fyldt med nyttige tips om at opbygge et eBay business fra bunden. Hver lyd-CD har en læse langs udskrift med margin noter til at bygge på centrale punkter. Margen noter er fremragende, da de fremhæve de vigtigste emner, der blev behandlet på hver side. Der er også fire bonus cd-rom’er med tips om mere avancerede eBay køber salgsteknikker. Disse cd-rommer besvare spørgsmål om hvordan man kan tiltrække masser af bud på dine produkter, hvordan du opretter fantastiske lister, der bringer tilbudsgivere til din auktion og hvordan man opsætter idiotsikker betaling og levering systemer. Disse trin er afgørende at etablere dig selv med held på eBay. Hvis du allerede har en internet-forretning, vil Derek og Brandon vise dig hvordan man kan indpasses i nogle af de 2.000.000 besøgende, der kommer til eBay hver dag.

“De Insideres Secrets af en eBay millionær” leverer sit løfte om at lære dig alle de grundlæggende behov for at vokse ind i en eBay ekspert. Det tager logisk og nemt dig gennem trinene, fra at finde et produkt til at fuldføre en auktion. Denne ressource vil være noget, som du refererer til tid efter tid, og jeg foreslår du tager noter, som du går.

Hvis noget, skal du læse alle bøgerne igen, før du vil være i stand til at absorbere nuancerne i bruger eBay rentabelt. Brandon og Derek gå så meget i detaljer, jeg var forbløffet over, hvad de afsløret.

I Dereks Introduktion fortæller han dig, at du ikke har råd til ikke at have disse oplysninger, og jeg er helt enig med ham. For mig, det var den ultimative kilde til at lære mere om eBay og jeg gør mest af det.

Nogle mennesker har spurgt mig hvis der var nogle måde at forbedre på dette produkt, og jeg kan ærligt sige nej. Jeg var forbløffet over om de hemmeligheder, som jeg lærte fra Brandon, fordi jeg har været sælger på eBay siden 1999.

Det eneste spørgsmål, jeg har er, hvordan Brandon administrerer sine forskellige ugentlige auktioner. Jeg ville have foretrukket en dybtgående undersøgelse af hvordan han udretter denne meget involveret opgave.

Hvis du er interesseret i at dyrke et eBay business, er dette den omfattende kursus, du skal have. Jeg give det min højeste rating. For mere information om dette emne venligst besøg

Copyright © 2006 Mary Hanna alle rettigheder forbeholdes.

Denne artikel kan distribueres frit på dit websted og i dit ezines, så længe hele denne artikel, meddelelse om ophavsret, links og ressource box er uændrede.

Leave a Reply

Your email address will not be published.