Sådan slipper man af med mørke rande under øjnene

I denne artikel lærer du, hvordan du slipper af med mørke rande under øjnene. Du vil lære om naturlige midler og medicinske behandlinger, der kan hjælpe med problemet. Du lærer om brugen af kokosolie, og hvordan den kan masseres under øjenområdet i 30 sekunder for at fjerne overskydende mørkt pigment. Du kan også bruge mælkesyre, som er et godt middel mod misfarvning af huden og kan findes i mange OTC-produkter. Kold mælk har også samme effekt og kan påføres som komprimering til mørke rande.

Brug af agurkskiver til behandling af mørke rande kan være en effektiv metode til at reducere deres udseende. Agurkskiver kan påføres det berørte område to gange dagligt. Efter afkøling skal de forblive på i cirka ti minutter, før de skylles med vand. Kartofler har antiinflammatoriske og blegende egenskaber, så du kan bruge kartoffelsaft til at lette huden under øjnene. Efter blødning af bomuldsstyngen skal du fjerne bomuldspuderne og vaske dit ansigt grundigt.

Kosmetiske hudlæger er uddannet til at behandle misfarvning under øjnene. Ud over at anbefale sunde hudplejeprodukter kan de også give en in-office behandling af mørke rande. Fyldstoffer eller injicerbare geler injiceret af en hudlæge kan fjerne de mørke rande under øjnene ved at genoprette polstringen under dit nedre øjenlåg og kind. Du bør straks konsultere din læge, hvis din misfarvning bliver værre.

Du kan også prøve at anvende kartoffelsaft på dine mørke rande for at reducere udseendet af dem. Udover sine hudblødgørende fordele er tomatsaft rig på antioxidanter og kan hjælpe med at reducere udseendet af fine linjer og rynker. Prøv at anvende saften på det berørte område før sengetid. Lad det sidde i 15 til 20 minutter, og vask det derefter af med koldt vand. Alternativt kan du påføre en øjencreme på dine mørke rande.

Hvis du er bekymret for forekomsten af mørke rande under dine øjne, bør du konsultere en hudlæge for at kontrollere dine blodniveauer. Mangel på søvn, dehydrering og en usund kost kan alle bidrage til disse forhold. Selvom mørke rande kan være et tegn på noget mere alvorligt, er de normalt ikke en grund til alarm. Din læge kan også kontrollere niveauet af jern i dit blod sleepzone.dk.

Bortset fra disse naturlige midler kan du også praktisere yoga og meditation for at reducere mørke rande. At spise frisk frugt og grøntsager kan også hjælpe. Sigt efter otte timers søvn hver dag, og du vil se en forskel. Du kan også anvende agurk eller mynte på dine mørke rande og lade den stå i 10 minutter. Et andet hjemmemiddel til at reducere mørke rande er myntete. Det har en forfriskende duft og frisker området op.

Et andet naturligt middel til at slippe af med mørke rande er at lægge agurkskiver på dine øjenlåg. Agurkskiver er kolde og kan reducere udseendet af cirklerne. Placer dem på dine øjenlåg hver morgen eller aften i mindst 10 til femten minutter. Gnid heller ikke dine øjne, da de har tendens til at blive mere irriterede og forårsage skygger. For at undgå forekomsten af mørke rande skal du sørge for at undgå dehydrering og overskydende saltindtag. Du bør også undgå alkohol og en diæt med højt natriumindhold.