Solitaire Klondike: Lær at spille

Siden computere kom ind hver eneste husholdning, klasseværelse og kontor, blev solitaire den mest populære spil. Det er nemt at lære, nem at spille og vanedannende på grund af sin enkelhed. Men det var længe siden, og folk er begyndt at blive træt af det samme gamle spil. Som et resultat, henvendte de sig til nye variationer og Klondike er den mest populære af dem.

Ironisk nok, er ikke et nyt spil. Sigt Klondike som et spil overflader et sted i den sidste del af nitten hundrede og historikere tyder på, at det har udviklet sig fra minearbejdere i Alaska og californiske bjergene at fordrive tiden.

Hvordan kan du spille Klondike?

Dette er ikke en vanskelig spil til at lære, men hvad der er godt er, at selvom du får hænge af det hurtigt, dens svært at slå i en vanedannende måde. Dens ikke frustrerende, men sjovt og forfriskende. En af de ting du skal lære er at lægge kortene ud.

1) starter ved at placere et kort på bordet foran dig. Placere den opad.

2) placere et andet seks kort til venstre, men holde disse vender nedad.

3) sted en kort opad på kortet til venstre i det første kort du placeret ned.

4) tilføje en anden kort vender nedad til alle de resterende kort lidt under dem for at danne en kolonne. Ligeledes fortsætte ved at placere ét åbent kort og derefter ved at tilføje et lukket kort til resten.

Hvis du følger anvisningerne korrekt, bør du har det, så det sidste kolonne vil have syv kort. Kontroller også, at du har tyve-fire kort i hånden, fordi disse er de kort, du vil spille med.

Hvad nu?

Hvad du nødt til at prøve og gøre er lægge alle kort på de fire forskellige esser. Disse vil blive vist, når de gør, og du skal prøve og oprette de fire egnet rækkefølge fra es til kongen. Øjeblik du se og ace, placere den på siden og begynde at tilføje det næste kort. (fx: efter et es, placere en to og derefter tre.) Bemærk, at hver kulør skal ske i henhold til farve og type. Af dette mener jeg, at diamant-es får kun diamanter, får ace of spades kun spade kort og så videre. På samme måde kan du oprette kort sekvenser ned på de base kort samt ved at placere kortet lavere end det af den modsatte farve. For eksempel, under en seks klubber, du kan placere enten en fem diamanter eller en fem hjerter, men fem af klubber eller spar fem er udelukket.

Åbning af kortene vender nedad

Når du kan bruge kortene vender opad, kan så du åbne det kort, der vises under den. Og ligesom i regelmæssig kabale, når det lykkes dig at åbne en base kort og har kun seks eller færre baser, kan du åbne en ny base ved at placere en konge der.

Flytter sekvenser

Du kan også flytte kortet sekvenser fra en base til en anden og dette afhænger ikke af længden af sekvensen. Alt der betyder noget er, at reglerne for sekvens holdes.

For at bruge kortene i hånden, tager de top tre kort og drej dem over. Men husk, at du kan bruge kun det øverste kort. Kun hvis og når du bruger kortet, kan du bruge den næste sig under det. Fortsætte afslørende partier af tre. Når først gennemstegt, afhente alle kortene og starte igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.